Silvestrovská vyjížďka
Kdy: 31.12.2012
 
Poslední den v roce 2012 jsme se vydali na tradiční silvestrovskou vyjížďku. Po občerstvení na ranči u Marti a Peti Lacinových jsme se v počtu 11 koní  vydali na krásnou vyjížďku mořkovskou krajinou. Počasí nám přálo a my jsme si užili poslední letošní den v sedle našich milovaných koní.
 
Vánoční klubová besídka
Kdy: 21.12.2012
 
V pátek 21.12.2012 se v našem jezdeckém klubu konala tradiční vánoční besídka. Posezení jsme měli ve srubu u vánočního stromečku, popovídali jsme si a rozbalili dárečky. Děti dostaly krásný hrníček s motivem koníwink a dárečky, které si mezi sebou vyměnily. Koníci dostali spoustu nových věcí na sebe-dečky, uzdečky, ohlávky, vodítka, pomlsky a mrkvičky.
 
Galavečer oblasti Severní Morava v Chotěbuzi
Kdy: 21.12.2012
 
V pátek 21.12.2012 se konal v Chotěbuzi galavečer  s vyhlášením nejlepších sportovců všech disciplín jezdeckého sportu. Naše stáj měla mezi oceněnými zastoupení v Petrovi Lacinovi, který v sedle klisny Korsika vyhrál oblastní mistrovství ve všestrannosti. Gratulujeme a přejeme spoustu úspěchů do nadchazející sezóny.
 
    
 
Víkendové soustředění
Kdy: 24.-25.11.2012
Fotogalerie                

O víkendu 24-25.11.2012 se konalo soustředění pro pokročilé jezdce. Vydali jsme se na výpravu na ranč k Lacinům, abychom vyzkoušeli jejich novou jizdárnu. Bylo to SUPER, parkůroví koně si zaskákali, drezůrní přiježďovali. Večer jsme si napsali velký test, převlékli do sportovního a vydali se na florbalový turnaj, na kterém si každý vstřelil gól, ale odnesl i pár šrámů a modřin. V neděli jsme s koníky pracovali na naší jizdárně. Byl to super víkend s bezva partou.

 

Závody v Novém Jičíně na ranči Hermelín
Kdy: 20.12.2012
 
V sobotu 20.10. jsme vyrazili na závody k panu Vaníčkovi na Hermelín ranč u Nového Jičína. Peťa Neničková se Singrit HB a Marťa Lušňáková v sedle Lenky 9. Čekalo na nás sluníčko a krásné kolbiště. V křížkovém parkůru na limitovaný čas se podařilo Lence s Marťou zajet bez chyby a umístily se na krásném 4. místě, Singa s Peťou se ještě více přiblížily k limitu a skončily na 2.místě. V parkůru do 60cm Lenka zajela opět bezchybnou jízdu. Singrit po závadě na výstroji parkůr nedokončila, ale všichni jsme měli radost z krásných závodů.
 
 
 
 
Svatomartinský pohár
Kdy: 3.11.2012
 
Dne 3.11.2012 se konal ve Frenštátě pod Radhoštěm tradiční Svatomartinský pohár. Naše stáj měla zastoupení v Androsovi s Michalem-kobylky už mají zimní přestávku :-) V technicky obtížném parkůru se stupňovanou obtížnosti v hale Andy udělal chybičky-bohužel shodil poslední skok což mu ubralo na bodech, ale jinak se oba moc snažili. Nyní následuje zimní odpočinek a pak začneme s jarní přípravou všech našich sportovních koní :-)
 
 
Grand Prix Veřovice
Kdy: 4.8.2012
 
Dne 4.8.2012 jsme vyjeli do Veřovic na tradiční Grand Prix. Peťa Neničková Se Singrit po bezchybném výkonu v soutěži do 60 cm na limit obsadili 3. místo, Andros s Pájou Jankotovou zajeli bezchybný ale rychlý parkůr. V soutěži do 80 cm Singrit trochu objela skok navíc za což byla penalizována 4.tr. body, což byla škoda. Andros udělal jednu chybu, což byla také škoda neboť se přiblížil k limitu. I přesto jsme si užili krásný den.

 

Hobby závody v Novém Jičíně Žilina
Kdy: 7. července 2012

Dne 7.července jel Michal Zemánek s Androsem na hobby závody do Nového Jičína -Žiliny. V soutěži do 70 cm se jim podařilo po bezchybném parkůru a nejblíže k limitu zvítězit. V parkůru do 80 cm taky bez chyby skončili na hezkém 4. místě. Andros udělal hodně velký pokrok za dobu co je u nás. Máme z něho radost.yes

 
Klubové závody
Kdy: 30. června 2012
 
V neděli 30. června jsme na statku klubovými závody ukončili školní rok. Děti jely drezurní úlohu, jízdu zručnosti a pár odvážlivců si zajelo křížkový parkur. Absolutní vítězkou se stala Marťa Lušňáková s koněm Athen, která vyhrála zlatý pohár Juráška. Zvláštní poděkování patří cvičitelce Marcele Zemánkové, která děti na závody připravovala. Všem umístěným gratulujeme.
 

Předprázdninové soustředění
Kdy: 22.-24. června 2012
 
Ve dnech 22.-24.6 se u nás konalo předprázdninové  soustředění pro děti. Zůčastnili se ho: Stela a Erika Kostelníkovy, Peťa Neničková, Lucy Plešková, Vendy Riegerová, Michal a Vojtěch Zemánkovi.Trénovali jsme na jizdárně, napsali jsme si test ze znalostí o koních, hráli různé hry a užili jsme si dny plné sluníčka zábavy.
    
 
     
 
 

Soustředění
Kdy: 25.-27.května 2012
 

Ve dnech 25.-27.5.2012 se u nás na statku konalo víkendové soustředění. Užili jsme si krásného slunečného počasí a společně jsme oslavili 15. narozeniny Singrid HB. Poprvé jsme měli ve výcviku novou kobylku Fintu.  Soustředění se zúčastnili: Jahnová Nikol, Jahnová Pája, Kostelníková Stela, Tomečková Stela, Bečková Natálie, Kučerová Terka, Axmannová Julie, Kučová Marta, Riegrová Vendula

 

    

 

Soustředění - příprava na licenci ZZVJ
Kdy: 11. - 13. května 2012

Ve dnech 11. - 13.5. se konalo soustředění pro pokročilé jezdce se zaměřením na přípravu ZZVJ(zkouška základního výcviku jezdce) pro členy klubu. Zůčastnili se: Darča Marková, Nelly Eliášová, Lucka Plešková, Peťa Neničková, Pája Jankotová a Marťa Lušňáková. Užili jsme si víkend plný ježdění, kontrolních testů a legrace.

 

 

Klubový výlet
Kdy: 8. května 2012
 
Dne 8.5.2012 jsme se vypravili na celodenní výlet na Ranč Na Konci Světa v Kunčicích pod Ondřejníkem.Od vlaku jsme šli krásnou krajinou až na ranč.Luboš Kocián nám předvedl své umění práce s koněm ze země,holky z ranče předvedli skokovou ukázku,opekli jsme, co batůžek dal,relaxovali jsme na sluníčku.yesVýlet se nám vydařil,všichni si užili den plný nových zážitku.
 
Slet čarodějnic
Kdy: 30 dubna 2012

Dne 30.4.2012 jsme pořádali tradiční slet čarodějnic.Připravili jsme koníky na průvod obcí a vydali se na procházku. Po návratu jsme si zaskotačili u ohně a spálili všechny trable a starosti.

 
Country bál
Kdy: 3. února 2012
 
V pátek 3. února 2012 se konal již 3. country bál v Orlovně v Mořkově. Bohužel uhodily tuhé mrazy a tak jsme zazanamenali menší účast než v předchozích letech. Tradičně již vystoupily holky z country stepové skupiny Hazard z Ostravy a k tanci i poslechu hrála country kapela Cizinci z Kopřivnice. S lasem vystoupil Ivo Rára z ranče na Žárách. Samozřejmě nechyběla ani tombola a soutěže a nácvik country tanců. I v menším počtu byla skvělá zábava. Děkujeme Martině Lacinové, Jirkovi a Soni Šeflovým, Petře Koláčkové a Marcele Zemánkové za pomoc při organizaci.
 
                             
 
 
 
Zimní soustředění v Trojanovicích
Kdy: 7. - 8. ledna 2012
Kdo: Nelly Eliášová s kobylkou Deli, doprovod Marcela Zemánková

Ve dnech 7. a 8. ledna 2012 se Nelly Eliášová (členka klubu) zúčastnila víkendového soustředění v Trojanovicích pod vedením MVDr. Víta Holého. Nelly zde získala spoustu nových jezdeckých zkušeností. 

  .